Rooi Vol Koren

Nog te gaan

van totaal € 1.000 (16%)

Rooi Vol Koren vindt plaats op 7 oktober 2018. Hieraan nemen meer dan 1800 zangers en zangeressen deel, ondergebracht in bijna 60 koren. Er is een gelegenheidskoor van 200 deelnemers dat een bijzondere uitvoering zal geven. Alle deelnemende koren zullen op een aantal podiums in het rustieke Sint-Oedenrode drie maal optreden. De koren zijn van een zeer divers genre. Van Bach tot Pop en van de kerk tot in de kroeg zal er gezongen worden. Alle denkbare steun is van belang voor het slagen van dit mooie culturele evenement.
Rooi Vol Koren is gratis toegankelijk. Lees er meer over op www.rooivolkoren.nl
Voor uw steun krijgt u de glimlach van een dorp vol gezang.

Harry Passier

info@rooivolkoren.nl

0653482376

Rooi Vol Koren is bezig zijn eigen APP te ontwikkelen.
Deze APP is voor Android al beschikbaar om te testen.

De APP geeft info over de podia en de deelnemers en er is een schema van optredens.
Aan de inhoud kunnen nog geen conclusies worden verbonden.

Ook de PC gebruiker kan al inzicht krijgen over hoe de APP werkt
Klik HIER om te bekijken
 

 Alle denkbare informatie is natuurlijk op de Rooi Vol Koren Website te vinden.
Klik HIER voor de website

De Stichting Rooi Vol Koren organiseert tweejaarlijks een groot korenevenement. De kern van Rooi Vol Koren, ofwel RVK, bestaat uit een klein team met een grote energie. Elk lid bestiert zijn eigen commissies en besteedt bijna anderhalf jaar lang veel van zijn/haar vrije tijd om het RVK project te realiseren.

Staand v.l.n.r. :Jeanneke - Frans - Fenny - Frank - Karin
Zittend v.l.n.r. : Harry - Lisa - Maria- Florence - Marina

Bekijk alle

Nieuws van Maart 2018

22-03-2018 | 17:12 Maart 2018Stilstand is achteruitgang. Zo redeneert elke actieve entrepreneur. En ook al zijn we als jonge Stichting nog lang niet uit de luiers, we komen zeker tot wasdom. Groter en meer gestroomlijnd wordt het hele project zonder het toegankelijke en gastvrije uit het oog te verliezen.Sinds de lancering van "De Rooi Vol Koren" App is er een kleine verandering gekomen in onze huisstijl. Dit is inmiddels ook doorgevoerd in de lay-out van de website. www.rooivolkoren.nl  In de komende tijd gaan we hier nog enkele zaken uitbreiden, waaronder het Baba Yetu Project. Dit is voor de koorgenoten uit de regio een geweldige buitenkans om onderdeel te zijn van een prestigieus optreden. Als je de QR-Code leest kun je een stukje beluisteren van dit prachtige werk.En word je ook zo blij van Rooi Vol Koren dan kun je dat laten blijken door een kleine duit in het zakje te doen op onze Anjeractie pagina.        
Lees meer