Rooi Vol Koren

Club is afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
van totaal € 500 (41%)

Rooi Vol Koren vindt plaats op 7 oktober 2018. Hieraan nemen meer dan 1800 zangers en zangeressen deel, ondergebracht in bijna 60 koren. Er is een gelegenheidskoor van 200 deelnemers dat een bijzondere uitvoering zal geven. Alle deelnemende koren zullen op een aantal podiums in het rustieke Sint-Oedenrode drie maal optreden. De koren zijn van een zeer divers genre. Van Bach tot Pop en van de kerk tot in de kroeg zal er gezongen worden. Alle denkbare steun is van belang voor het slagen van dit mooie culturele evenement.
Rooi Vol Koren is gratis toegankelijk. Lees er meer over op www.rooivolkoren.nl
Voor uw steun krijgt u de glimlach van een dorp vol gezang.

Harry Passier

info@rooivolkoren.nl

0653482376

Rooi Vol Koren heeft zijn eigen APP tontwikkeld.
Deze APP is voor Android en Apple iOs beschikbaar.

De APP geeft info over de podia en de deelnemers en er is een schema van optredens.
Aan de inhoud kunnen nog geen conclusies worden verbonden.

Ook de PC gebruiker kan al inzicht krijgen over hoe de APP werkt
Klik HIER om te bekijken
 

 Alle denkbare informatie is natuurlijk op de Rooi Vol Koren Website te vinden.
Klik HIER voor de website

De Stichting Rooi Vol Koren organiseert tweejaarlijks een groot korenevenement. De kern van Rooi Vol Koren, ofwel RVK, bestaat uit een klein team met een grote energie. Elk lid bestiert zijn eigen commissies en besteedt bijna anderhalf jaar lang veel van zijn/haar vrije tijd om het RVK project te realiseren.

Staand v.l.n.r. :Jeanneke - Frans - Fenny - Frank - Karin
Zittend v.l.n.r. : Harry - Lisa - Maria- Florence - Marina

Bekijk alle

Baba Yetu

14-05-2018 | 12:38 Je mag meedoen met een heel mooi groot koor!In de regio hebben we eerder al een bericht rond gedaan om je aandacht te vragen voor een bijzonder project. Het is een Afrikaans gebed, dat in het Swahili wordt gezongen door maximaal 250 koorgenoten. Het heet Baba Yetu en betekent ‘Onze Vader’. De eerste reacties zijn veelbelovend en vooral bij de drie hoogste stemmen zijn er al erg veel aanmeldingen. Maar bij een Afrikaans lied horen zware mannenstemmen en in deze bewerking zeker ook tenoren! Dus heren! Meld u aan, zodat we straks met z’n 250-en dit prachtige lied aan het grote publiek kunnen laten horen. Het aanmelden gaat heel eenvoudig op de website waar ook alles over het project te vinden is.De uitvoering vindt 2x plaats op 7 oktober 2018 tijdens Rooi Vol Koren.
Lees meer