Harmonie Pro Honore et Virtute: een podium voor muzikaal jeugdtalent

Club is afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
van totaal € 1.000 (1%)

25 November 2017: Jeugdpromsconcert Music in Blue 2017

 

Zaterdag 25 november 2017 organiseert Harmonie Pro Honore et Virtute uit Son en Breugel een spectaculair Jeugdpromsconcert voor en door de jeugd van Son en Breugel en de regio. We bieden jong muziektalent een podium om zich te presenteren en er een prachtige ervaring van te maken.

 

Onze 3 jeugdmuziekgezelschappen: de Opleidingsharmonie, de Leerlingpercussiegroep en het Samenspeelorkest verzorgen met versterking van muzikanten uit het Harmonieorkest en de Malletgroep samen met diverse lokale artiesten een schitterende show vol muziek en zang van allerlei genres.

 

Voor dit concert wordt sporthal de Bongerd speciaal omgebouwd tot een ware concertzaal met groot podium, professioneel licht, geluid en video. Zo wordt het voor iedereen een geweldige avond.

 

Diverse lokale ondernemingen leveren reeds hun bijdrage. Ook doen we zelf nog een aantal muzikale acties voor de lokale gemeenschap. Uw steun stelt ons nog meer in staat om er een onvergetelijke avond van te maken voor iedereen. Daarvoor alvast onze hartelijke dank.

Meer info op onze website: www.phev.nl

Hans Waals

communicatie@phev.nl

0650845982

Bekijk alle donateurs
08-05-2017 | 16:37 Harmonie Son en Breugel doet prachtige dingen voor Son en Breugel. Binnenkort het Maestro concert en in het najaar dit geweldige concert voor de jeugd. Wij zijn er zeker weer bij.
Bekijk alle

Voorbereidingen Music in Blue 2017

08-05-2017 | 19:29 Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de organisatie van Music in Blue 2017. De dirigenten buigen zich over het programma, diverse lokale talenten hebben zich aangemeld en de muziekstukken worden nu uitgezocht.  Dat alles om op zaterdag 25 november een avondvullend programma vol met muziek, zang en show neer te zetten. Voor een indruk van Music en Blue 2012, kijk op de speciale webpagina van Harmonie Pro Honore et Virtute: www.phev.nl/musicinblue voor de foto's en meer.
Lees meer